Referenties openhaardroosters

 

Dit Standaard-openhaard-rooster bevalt goed, het geeft geen of nauwelijks rookverschijnselen bij het stoken van hout in kamer dan voorheen. Wij stoken soms met gesloten ramen, foutje!. Dank aan Frank voor de heldere uitleg over het stoken van de open-haard.

Carien uit Amstelveen
Winox: Om rookverschijnselen in de kamer te voorkomen advies gegeven altijd een raam te openen of een beluchting opening (200cm²) bij de openhaard te maken.

 

Het Duim-openhaard-rooster geeft een mooi vuur en brand beter dan onze oude gewone open-haard. We wilden graag een 3 e rond raam voor het esthetische aspect. Dit heeft Winox zonder kosten geleverd. Gebruikt een grote open-haard.

Groeten Richard uit Asten

 

De beide openhaard roosters bevallen uitstekend. Ze zijn mooi en simpel van vorm en toch uiterst effectief. Doordat de zuurstoftoevoer dankzij de roosters optimaal is, brandt het hout heel regelmatig en probleemloos op. Bovendien blijft er opvallend weinig as over. Werkelijk het ei van Columbus. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Met vriendelijke groet, Leonore uit Amsterdam.

 

Het open haardrooster is een prima werkend product, welk droog blok we er ook op leggen het brand altijd egaal en schoon op. Het zicht op het vuur is zeer bijzonder en geeft veel warmte. Wat een pracht vinding, zelfs aan eenvoud en gemak is gedacht.

Groeten en succes   Erik uit Zutphen.

 

Ik ben zeer tevreden over het “Duim” Openhaard-rooster. We zijn nog aan het oefenen maar merken al zo veel verschil in snelheid waarin we een lekker vuurtje hebben en de temperatuur van het vuur. Voordat we het rooster gebruikten doofde ons vuur snel uit op de stenen ondergrond van de openhaard. Nu hoeven we er veel minder energie in te steken en kunnen we genieten van de warmte en gezelligheid.

Groet Eline uit Valkenswaard

 

Het Fire-Flow openhaardrooster dat wij sinds een paar maanden hebben, biedt uitkomst voor onze open haard die niet goed werkte. Het vuur doofde snel en verschillende andere oplossingen werkten niet. Heel jammer, want nu hadden we eindelijk de langverwachte open haard; werkte hij niet goed wat zorgde voor frustratie in plaats van ontspannen avondjes bij de haard. Dat is met dit rooster wel anders, de vlammen gaan er gelijk goed in. Met de goede tips van de uitvinder van deze haardroosters zijn wij echt geholpen. De hulpvaardigheid en persoonlijke benadering vond ik – naast het rooster – echt top! Nogmaals dank voor uw hulp!

Vriendelijke groeten, Corine uit Rotterdam.

 

Ik ben tevreden met het “Duim” openhaard rooster,  ik gebruik het in een buitenhaard in een patio. Het aansteken is erg eenvoudig en het hout brand mooi en goed op. Ook de hoeveelheid as is minimaal aangezien deze goed wordt belucht en op hoge temperatuur verbrandt. Het rooster was eenvoudig te monteren en het te verzenden pakketje paste door de brievenbus !

Marc en Josette  uit Neerbeek.

 

Het standaard open haard rooster werkt op zich goed. Wij hebben een vrij moderne en strakke haard.

Vriendelijke groet, Peter uit Purmerend.

 

We gebruiken het openhaard rooster in onze oude openhaard en stoken het huis ermee het hele jaar door, het past goed en geeft beduidend meer warmte. Aansteken van de openhaard gaat beter, en de houtblokken geven een mooi vuur.

Groeten Patrick uit Zeeland.

 

Comments are closed.