Winox sponsort Reddingsbrigade Uden met de 3FM actie Serious Request.

Winox, ook wel bekend van www.kachelrooster.nl en www.openhaardroosters.nl,  sponsort dit jaar de Reddingsbrigade Uden met hun Serious Rescue. Van 16 t/m 19 december zetten reddingsbrigades uit heel Nederland zich ook dit jaar weer in voor de inzamelingsactie “Serious Rescue”. Met de actie “Serious Rescue” halen reddingsbrigades met een 4-daagse vaartocht van Meppel naar Apeldoorn geld op voor het goede doel van de 3FM actie Serious Request.

Verenigd in “Serious Rescue”, zullen de vrijwilligers van de reddingsbrigade naar Apeldoorn gaan. Een vaartocht van ruim 100 kilometer, waarvoor 4 dagen in een lang lint van reddingsboten wordt gevaren. Het doel van de actie is uiteraard om vooraf en onderweg zoveel mogelijk geld op te halen via sponsoren en andere activiteiten. De kosten van de vaartocht worden gedragen door de brigades zelf en bijdragen van leveranciers, zodat  een zo groot mogelijk bedrag ten goede kan komen aan het goede doel. De boten die voor deze actie worden gebruikt staan los van de capaciteit die in deze periode voor de reguliere waterhulpverlening gewenst is en beschikbaar blijft voor normale reddingsacties in Nederland.

Het startschot voor “Serious Rescue” zal op zaterdagochtend 16 december om 07.30 uur worden gegeven in Meppel, dinsdagmiddag 19 december zal het verzamelde bedrag in de vorm van een cheque worden overhandigd aan de 3 FM dj’s van het Glazen Huis in Apeldoorn.

Een geweldige prestatie van deze landelijke brigades van p.m. 300 mannen en vrouwen, die dit jaar weer een flink bedrag in Euro’s bij elkaar hebben gebracht.

Comments are closed.